Uw bedrijf is in volle groei. Of ondanks alle inspanningen moet u een lopende samenwerking met een medewerker toch stopzetten. Het is met andere woorden tijd om nieuw extern talent aan te trekken. Door beroep te doen op onze succesvolle Werving & Selectie-aanpak, vermijdt u een pijnlijke, kostelijke misser en schiet u van de eerste keer raak.

Hoe we dat doen? Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we een helder zicht op hoe een bedrijf werkt. En hoe de mensen functioneren binnen een onderneming. Wat daarbij de kritische succesfactoren zijn. Wij weten dus perfect welk profiel we moeten koppelen aan uw openstaande functie. En… wij weten die profielen te vinden. Ook vandaag in de uitdagende kandidatenmarkt.

Unieke werving en selectie aanpak

Hoe maken wij het verschil? Een bijzonder uitgebreid netwerk aan kandidaten, een doorgedreven search-aanpak en high level selectietools. Deze unieke combinatie zorgt voor een succesvol resultaat.

Op zoek naar kennismedewerkers (specialisten, middle management, management of C-level)? Motmans & Partners is uw garantie op een perfecte invulling. Hoe we die garantie kunnen bieden? Dat leest u op onze Werving & Selectie-pagina.

© Motmans & Partners 2020