Assessment center

Geen ruimte voor blufpoker

Elke nieuwe aanwerving voor uw bedrijf voelt telkens opnieuw aan alsof u all-in gaat. De verkeerde persoon op de verkeerde plaats kost u namelijk tienduizenden euro’s. Met het assessment center stellen we uw keuze veilig. Wij schetsen u een glashelder beeld van uw potentiële nieuwste aanwinst. Maar evenzeer van uw huidige werknemers. Het ultieme doel: zeker zijn van uw zaak en uw inzet verzilveren op lange termijn.

Nieuw talent op de juiste functie zetten en bestaand menselijk kapitaal in uw bedrijf maximaal doen ontplooien. Dat is wat het assessment center uw bedrijf garandeert. Hoe? Door helemaal niets aan het toeval over te laten.

Vijf stappen richting jackpot

Om een maximaal resultaat te garanderen, is het belangrijk dat elke partij in zijn kaarten laat kijken. Alleen door open en transparant samen te werken, boeken we het gewenste succes. Elk traject in het assessment center bestaat uit vijf fases.

  1. Intakegesprek: hoe functioneert uw bedrijf? Welke cultuur heerst er binnen de bedrijfsmuren? Dankzij deze informatie kunnen we een duidelijk profiel opstellen. We nemen ook de functie en de bijhorende competenties grondig door.
  2. Planning: liggen alle competenties vast? Dan stellen we een planning op en prikken we een datum voor de tests.
  3. Testen: we beginnen met een persoonlijkheidstest en een onderzoek dat peilt naar de capaciteiten van de (toekomstige) werknemer. Daarna volgen een reeks oefeningen en een interview.
  4. Rapport: binnen de drie werkdagen ontvangt u een rapport met de scores en uitleg per competentie. Wij geven u ook een positief of negatief eindadvies.
  5. Feedback: uiteraard geven we een woordje uitleg bij het rapport. Indien u dat wenst, zitten we ook nog eens apart samen met de kandidaten.

Interesse in een
samenwerking?

Klaar om met ons rond de tafel te zitten? Neem contact op met Sophie Bijnens op het nummer +32 11 30 35 00 of via het mailadres sophie.bijnens@motmansenpartners.be.

Contact opnemen
© Motmans & Partners 2020