Development Center

Waar zitten uw ruwe diamanten?
  1. Intakegesprek: hoe draait uw bedrijf op de dag van vandaag? Op welke vragen wenst u een duidelijk antwoord met het oog op de toekomst? Wij bespreken alles met u door tot in details, zodat we meteen aan de slag kunnen.
  2. Planning: we stellen een uitdagend programma op voor de kandidaten. Daarna plannen we een datum in voor de testen.
  3. Testen: alles begint met een persoonlijkheidstest. Daarna brengen we de competenties en capaciteiten van de kandidaten in kaart. We sluiten af met een reeks oefeningen en een diepgaand interview. Dit alles gebeurt volgens de strengste, officieel erkende kwaliteitseisen.
  4. Rapport: na een drietal werkdagen krijgt u van ons een samenvatting, met daarin een overzicht van de aanwezige competenties binnen uw bedrijf en waar het grootste potentieel zich bevindt. Bij het rapport zit ook gericht ontwikkelingsadvies en een overzicht van mogelijke loopbaanpistes.
  5. Feedback: geen rapport zonder de nodige uitleg. We bespreken het resultaat in detail met u en bevelen ook een terugkoppelingsmoment aan met de kandidaten in kwestie.

Het beste uit uw bedrijf halen…

… begint met een eerste verkennend gesprek met Motmans & Partners. Neem contact op met onze collega Sophie Bijnens op het nummer +32 11 30 35 00 of via sophie.bijnens@motmansenpartners.be. Samen gaan we op zoek naar de jackpot.

Contact opnemen
© Motmans & Partners 2020