Succession center

Wie mag er verder met uw levenswerk?

U hebt het al die jaren vermeden, maar nu is het moment toch gekomen om uw bedrijf over te dragen. Draagt iemand binnen de familie straks zorg voor uw bloed, zweet en tranen of kiest u voor een andere interne of zelfs externe oplossing? Het succession center helpt u uw levenswerk met een gerust gemoed uit handen te geven. 

Aan wie schuift u uw kostbare chips door? Wie weet als geen ander wanneer hij zijn hand overspeelt? Wanneer hij kan en mag bluffen om het nodige resultaat te boeken?

Succession Center: allesbehalve een gok

Om uw opvolger te bepalen, gaan we niet over één nacht ijs. We verzamelen zoveel mogelijk info, om zo onze winstkansen te optimaliseren. Dit doen we in vijf belangrijke stappen:

  1. Intakegesprek: wij leren uw bedrijf van binnen en van buiten kennen. U vertelt ons over uw manier van leiden en welke de sleutelfuncties zijn.
  2. Planning: hoe goed scoort uw kandidaat op vlak van management? We stellen een agenda samen en plannen gerichte tests in.
  3. Testen: we nemen een persoonlijkheidstest af en onderzoeken de competenties en capaciteiten van de kandidaat. Daarna volgen oefeningen op vlak van management en leiderschap. Tot slot vindt een motivatie- en competentiegericht interview plaats.
  4. Rapport: rood of groen licht? Binnen de drie werkdagen ontvangt u onze bevindingen en aanbevelingen. Het rapport bevat ook ontwikkelingsadvies en een uitgebreid managementprofiel waarmee u meteen aan de slag kan.
  5. Feedback: we overlopen samen het rapport tot in de details. Ook koppelen we uitgebreid terug naar de kandidaat.

De jackpot ligt binnen handbereik

Het is aan u om de hendel over te halen en het proces in gang te zetten. Wij beloven u dat we met het grootste respect en geduld op zoek gaan naar die ene geknipte persoon aan wie u uw bedrijf vol mooie herinneringen kan overdragen. Neem contact op via motmans@motmansenpartners.be of via het nummer +32 11 30 35 00 en we helpen u graag verder.

Contact opnemen
© Motmans & Partners 2020