Uw bedrijf kan niet zonder sterke leiders. Mensen die berekend, maar met open visie hun tocht aanvatten. Die onderweg aansturen, maar ook anderen motiveren en inspireren. Persoonlijkheden die moeilijke hindernissen met gemak achter zich laten en thuiskomen met sterke resultaten en nieuwe opportuniteiten. Met de leadership journeys van Berg & Partners vertalen we deze symbolische reis ook in een levensechte expeditie.

Focus op verandering

Nationaal, internationaal, in de bergen, dicht bij de oceaan… Geen enkele reis is dezelfde. Wel deelt elke leiderschapsreis een gemeenschappelijk doel: de deelnemers uit uw bedrijf efficiënter en op een betere manier leren leiden. In verbinding met zichzelf, collega’s, organisatie en klanten. Al dan niet in het kader van een grote verandering binnen uw bedrijf.

Leren en inspireren

Zoals we al zeiden: geen enkele reis is dezelfde. We stellen elke expeditie op maat samen. Maar omdat zowel persoonlijk als teamleiderschap cruciaal zijn volgens onze filosofie, vinden de reizen wel altijd in groep plaats. Zo krijgen de deelnemers volop te kans om zich te inspireren, van elkaar te leren en om samen nieuwe inzichten te verwerven.

We bieden zowel leiderschapsreizen aan uitsluitend voor mensen binnen uw bedrijf als voor een mix van deelnemers uit verschillende bedrijven. Het programma bestaat altijd uit een theoretisch en praktisch luik, met concrete, stimulerende en uitdagende cases en gespreksonderwerpen.

Voor wie is dit programma bestemd?

Deze leadership journeys zijn bestemd voor directieleden, managers en professionals die hun leiderschap ten volle wensen te ontplooien.

De journeys vinden onder meer plaats in de Highlands, Chamonix en Spitsbergen.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan een van onze leadership journeys?

Bekijk hier ons volledige aanbod

   Leiderschapsreizen 2020

leiderschapsreizen

leadership journey

 

© Motmans & Partners 2020