Bij Motmans & Partners weten we perfect waar de grootste talenten op de arbeidsmarkt zich bevinden. En welke profielen in de bovenste schuif liggen bij geïnteresseerde bedrijven. Met Top Tier Talent brengen we het sterkste van beide werelden samen in een gezamenlijk succesverhaal.

T3: first class talent matching

Hogere managers, CFO’s, CEO’s,… De topprofielen in onze uitgebreide database combineren probleemoplossend vermogen en strategisch denkwerk met enthousiasme, ondernemingszin en gedrevenheid. Op het allerhoogste niveau. Ze zetten hun kwaliteiten en ervaring moeiteloos om in concrete resultaten en nieuwe successen.

Onze taak?

De enige juiste keuze maken. Waarom we zo hard geloven in een succesvolle afloop? Omdat we exact weten hoe mensen en bedrijven bewegen. En omdat elke topkandidaat die in  aanmerking komt, excelleert op vlak van onze drie cruciale kwaliteitsvereisten:

  • Talented: vanuit onze beoordeling heeft de kandidaat alles in huis om matchende bedrijven op weg te zetten naar groei op lange termijn.
  • Tested: de kandidaat is met met vlag en wimpel geslaagd op onze wetenschappelijk erkende tests en assessments.
  • Trustworthy: de kandidaat heeft een bewezen staat van dienst en staat garant voor een onberispelijke werkethiek.

Exclusief!

Talenten die meedingen naar een functie binnen Top Tier Talent maken deel uit van een select groepje. Zij krijgen de kans om een unieke rol te spelen binnen één van de voornaamste bedrijven binnen ons klantenbestand. Bedrijven van hun kant mogen zeker zijn van een topspeler die straks volop het verschil maakt binnen hun team.

Meer weten?

Ben je een gepassioneerd toptalent met eindeloze ambitie? Of een bedrijf  (én klant van Motmans & Partners) dat op zoek is naar de perfecte man of vrouw op een sleutelpositie? Neem dan contact op met Erik Colemonts via e-mail of op het nummer +32 11 30 35 00 en we gaan meteen aan de slag.

© Motmans & Partners 2020