11.augustus.2018

Motmans & Partners opent extra vestiging in Lommel

Na Hasselt, Herentals en Antwerpen neemt Motmans & Partners vanaf september haar intrek in ‘Noordlink’ te Lommel. Dit nieuwe bedrijvencentrum onderging recent een complete restyling en werd opgezet als stad. Motmans & Partners neemt één van de “panden” in de hoofdstraat in, meer bepaald het theater. Met een kantoor in Lommel versterken zij zo hun positie in Noord-Limburg en de Kempen.

Waarom Lommel?

“Voor ons was het openen van een vestiging in Lommel een logische stap, de bedrijvigheid in deze regio is de laatste tijd exponentieel toegenomen en de groeiende vraag naar talent is daar een logisch gevolg van.” zegt Erik Colemonts, partner bij Motmans & Partners.

“Door het openen van een vestiging in Lommel kunnen we bedrijven in de regio beter ondersteunen in de zoektocht naar geschikte kandidaten. In een brandende arbeidsmarkt is het bovendien steeds belangrijker om ook dicht bij de kandidaten te staan. Met dit nieuwe kantoor kunnen we dat ook letterlijk doen.” zegt Geert Motmans, gedelegeerd bestuurder.

Waarom er gekozen werd voor het theater? Motmans & Partners stimuleert kandidaten om de regisseur te zijn van hun eigen loopbaan zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven. Net als bij een schouwspel, nemen mensen in de werkcontext diverse rollen op. Zij fungeren als adviseur bij de verschillende stappen in de loopbaan. Of het nu over een verandering van job, een interne promotie of een reflectiemoment over het werk gaat, zij helpen mensen het beste van zichzelf te geven, zodat ze kunnen schitteren op de werkvloer.

“Het kantoor in Lommel zal geleid worden door onze senior consultant Hanne Hooyberghs, zij is zelf van de regio en weet dus perfect wat er leeft. Als regiomanager zal zij haar expertise en ervaring ten dienste stellen van bedrijven en kandidaten in Noord-Limburg en de Kempen.” aldus Liesbeth Vandenrijt, managing director.

Motmans & Partners heet u vanaf september graag welkom in hun nieuw kantoor in Lommel.

Adres: NoordLink Lommel, Louis Pasteurstraat 21 3920 Lommel

© Motmans & Partners 2020