22.mei.2019

Motmans & Partners zet stevig voet op Nederlandse bodem

Berg, Motmans & Partners wordt het uithangbord van een nieuwe samenwerking tussen HR-dienstverlener Motmans & Partners uit Vlaanderen en het Nederlandse Berg & Partners, gespecialiseerd in change en leadership management voor bedrijven. “Onze klanten groeien. Om samen met hen mee te groeien, houden ook wij onze ogen en oren open over de provinciegrenzen heen. Deze samenwerking is daar een sterk voorbeeld van”, bevestigt Geert Motmans, gedelegeerd bestuurder bij Motmans & Partners.

Euregionale samenwerking

“Ons doel is om onze klanten – op zoek naar geschikte professionele topprofielen of talentontwikkeling op maat – met de hoogste kwaliteit te begeleiden en te ondersteunen. Dat doen we vanuit onze hoofdzetel in Hasselt, maar ook vanuit onze andere vestigingen in Antwerpen, Herentals en Lommel.”

“Deze nieuwe samenwerking biedt ons de kans om nog verder te groeien en om ons netwerk in Nederland en mogelijk ook elders in de Euregio uit te bouwen”, vertelt Geert Motmans.

Leading ambition meets leading change

Bij Motmans & Partners ligt de focus op het totale HR-plaatje, waaronder werving en selectie, en talent en development management van topprofielen. Berg & Partners is op haar beurt een gerenommeerde speler op vlak van change en leadership management, met focus op leiderschapsreizen en veranderingstrajecten binnen bedrijven.

“Onze huidige taglines leading ambition en leading change tonen alvast aan dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn. Door een deel van onze expertises nu te bundelen op één locatie, in de gebouwen van Berg & Partners in Eindhoven, zullen we elkaar maximaal versterken in de toekomst”, legt Liesbeth Vandenrijt, managing director bij Motmans & Partners uit. “Voorts blijven we onafhankelijk van elkaar opereren, zoals we dat vandaag de dag doen, met ieder zijn eigen specifieke activiteiten en accenten.”

De perfecte match

De twee kersverse partners zijn allesbehalve onbekenden voor elkaar. “We kennen elkaar al zo’n 15 jaar en hebben een gemeenschappelijk verleden. We zijn elkaar echter nooit uit het oog verloren en al zeker niet uit het hart. Na al die jaren zijn we blij om het huwelijk alsnog te bezegelen. Met één missie: kwaliteit vooropstellen en onze klanten ten volle helpen ontwikkelen”, aldus Marcel van Bergen, managing partner van Berg & Partners.

Voor meer info over deze samenwerking contacteer Geert Motmans (+32496 59 00 90 | geert.motmans@motmansenpartners.be) of Marcel Van Bergen (+316 22 79 00 81 | mvanbergen@bergenpartners.nl).

© Motmans & Partners 2020