Je hebt ervaring als of bent momenteel hogere bediende of kaderlid. En je bent dringend toe aan een frisse uitdaging. Via Motmans & Partners kan je op verschillende manieren in contact komen met een potentiële nieuwe werkgever.

Reageer op een vacature 

Elke dag opnieuw verversen we ons ruim aanbod aan vacatures op onze website, en dit binnen alle mogelijke sectoren. Van productie en bouw, over de voeding- en gezondheidssector, tot engineering en petrochemie. Heb je een interessante functie gespot? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en cv door.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Solliciteer spontaan

Weet je precies waar jouw gedroomde professionele toekomst ligt? Zend jouw spontane sollicitatie in en wij plaatsen je op de radar van de vele interessante werkgevers binnen ons netwerk. Of misschien zie je het zitten om het gepassioneerde team van Motmans&Partners aan te vullen? Overtuig ons waarom jij onze ideale nieuwe collega moet worden!

Bezorg ons jouw spontane sollicitatie

Je wordt uitgenodigd:
en nu? 

Je hebt onze interesse gewekt. Nu willen we graag meer over jou weten. Belangrijk om te weten: wij kijken véél verder dan opleiding en ervaring. Bezit je die drive en discipline die jouw toekomstige werkgever zoekt? Om te weten te komen of jij die potentiële perfecte match bent, nodigen we je eerst uit voor een verkennend gesprek. Wat zijn jouw ambities op persoonlijk, professioneel en financieel vlak? Hoe meer informatie je met ons deelt, hoe groter de kans op succes. In ruil bieden we jou extra concrete info over de jobinhoud, maar ook over het bedrijf en de cultuur die er heerst.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Wij schatten je potentieel precies in: hiervoor rekenen we op onze ervaren consultants die menselijk inzicht met een rijke kennis over bedrijfsstructuren en -culturen combineren.
  • Wij sturen het hele proces: alle communicatie verloopt gestructureerd via ons. We houden de doorlooptijd zo kort mogelijk.
  • Jij krijgt regelmatige updates: niets is zo vervelend als lang moeten wachten op feedback. We houden je doorheen het hele proces op regelmatige tijdstippen op de hoogte.

Haal je de volgende ronde?

Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan ga je verder naar de volgende selectieronde. In deze ronde graven we nog dieper en testen we aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde oefeningen in hoeverre jouw skills overeenkomen met de gevraagde competenties. Op basis van onze kennis en ervaring, en in overleg met de werkgever, hakken we op basis van alle verschafte info de juiste knoop door.

Niet weerhouden?
Hier stopt het niet!

Onze definitieve beslissing is gebaseerd op objectieve, wetenschappelijk erkende evaluatieprocessen. Is de beoogde functie volgens ons toch niet helemaal de beste oplossing voor beide partijen? Dan nemen we geen afscheid. Integendeel! We geven je gerichte feedback waarom de keuze niet op jou viel. Meer nog, wij gaan voor jou proactief op zoek naar andere interessante werkgevers en functies. Je mag dus op ons volle engagement blijven rekenen.

© Motmans & Partners 2020